Ticket - Reisverslag uit Breda, Nederland van Plien - WaarBenJij.nu Ticket - Reisverslag uit Breda, Nederland van Plien - WaarBenJij.nu

Ticket

Door: Plien

Blijf op de hoogte en volg Plien

09 Februari 2007 | Nederland, Breda

jaja, vroeg opgestaan en mijn geld stond er op. Dus ik heb mijn ticket kunnen boeken. Eindelijk. Ik vertrek op 1 april ( en dat is geen grapje) naar Suriname. Voor de mensen die me uit zouden willen zwaaien mijn vliegtuig vertrekt om 9:10. En ik kom op 11 juli terug om 9.30.

xx Plien

• 13 Februari 2007 - 19:48

Ilse :

Leuk zo`n site kunnen we een beetje mee genieten van jou belevenissen.
    Ik ga je site zeker regelmatig bekijken en heel veel plezier daar meis geniet ervan:)

liefs Ilse

• 13 Februari 2007 - 20:46

Cyntia:

heej plien. echt superleuk voor je dat je in suriname kunt gaan stagelopen. ik hou je weblog in de gaten hoor! veel succes en ik hoop dat je een leuke en leerzame stage zult hebben daar. liefs, cyntia

• 13 Februari 2007 - 21:39

Mintje:

Je hebt een kei leuke website en ik vind het fijn zo vanop afstand toch nog heel wat van je te kunnen vernemen. Groetjes vanwege een Belgische vriendin.

• 14 Februari 2007 - 15:08

Mandy:

Nee Plien, ga niet weg! Ik ga je wel missen hoor maar in ieder geval bij deze wens ik je alvast heel veel plezier en succes daar en vergeet je zonnebrand niet hè. xxx

• 15 Februari 2007 - 09:08

Laura:

Ja je zou bijna denken dat het een grap is 1 april ;)
    Maar leuk dat het nu door gaat!!!

Liefs Laura

• 15 Februari 2007 - 11:11

Debjuh:

jaja ook een avontuur in de startblokken, geniet ervan! het is echt een once in a lifetime kans!
    kus deb