ff kort berichtje - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Plien - WaarBenJij.nu ff kort berichtje - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Plien - WaarBenJij.nu

ff kort berichtje

Door: Plien

Blijf op de hoogte en volg Plien

17 April 2007 | Suriname, Paramaribo

hej iedereen,

ik vind het echt super leuk dat jullie steeds zo enhtousiast reageren. Dat doet me echt heel erg goed. Ik heb me afgelopen week niet heel erg goed gevoeld, want ik was best ziekjes. Had een ontsteking dus ben echt 2,5 dag flink ziek geweest. Kon ik ook nog niemand bereiken omdat de telefonie hier slecht is.. dat was echt wel even moeilijk. Wilde echt naar huis, maar gelukkig voelde ik me zaterdagavond alweer wat beter en ben ik toen mee naar de stad gegaan. Op het terras gezeten..eigenlijk de hele avond. Echt zo lekker...Zondag ben ik gaan zwemmen...lekker in de regen zwemmen, dat heeft ook echt wat. :)
En nu weer bezig met stage en ik moet zeggen het weekend heeft me echt goed gedaan. Ben weer helemaal vrolijk..Dus keep on smiling..en ga zo weer pootje badend naar huis, want de straat is toch een beetje nat.
Take care!! En tot de volgende post.

Liefs Plien

• 17 April 2007 - 19:47

Didi:

Yo paulientje!

Matig zeg! Ziekjes zijn... Fijn dat je je nuw eer wat beter voelt! Leuk om zo af en toe wat van je te horen, volg je eop de voet! Hoe is het met deb? Contacten jullie nog veel? Ben benieuwd!!! Wilde afgelopen dagen je ramen even oen zetten maar kon de sleutel niet vinden, wil je me daarover mailen?? Zorg goed voor jezelf, hier is het af en toe hels trouwens, ranzig in huis, warm op de zolder en boveniden heel eenzaam! Check je later!

XXX Didi

• 18 April 2007 - 04:30

Paul:

He Paulien,

Vervelend dat je ff bent gevloerd geweest. Hou lekker vol als dat kan, dit is een ervaring dat je nog lang bij zal blijven.
    Leuke foto's op de site, hou ons op de hoogte.

Succes nog en heeeeeeeeeeel veeel plezier!

Paul

• 18 April 2007 - 11:04

Corinda:

En dat ben jij, door gaan en het positieve eruit halen!!! Goed joh en houwe zo!!! Vind het leuk om je zo te kunnen volgen. Succes met alles en denk aan je!! Liefs, xxxx Corinda

• 18 April 2007 - 19:11

Cyntia:

heej paulien! wat vervelend dat je ziekjes was. maar zo zie je maar: ook dat weet je te overwinnen! logisch dat je op dat moment liever thuis was, maar nu kun je er weer tegenaan. zwem ze en geniet lekker van alles om je heen!
    liefs, c

• 21 April 2007 - 13:09

Lis:

He Plientje,

Wat naar dat je ziek bent geweest! Hoe kom je ineens aan een ontsteking? In ieder geval mooi dat je na 2,5 dag al weer op de been bent! Zo te horen vermaak je je verder prima daar; houden zo! Ik vind het erg leuk om te lezen waar je je zoal mee bezig houdt en wat je allemaal onderneemt en ervaart daar in verweggistan! Ik blijf je volgen!

Dikke kus
    Lis

• 21 April 2007 - 20:34

Lonneke:

heeej!
    Dat is wel een heel kort berichtje zeg;)
    Leuk om al die foto's te zien!
    Ik zie jullie vast snel weer hier in het kleine paramaribo.