Eerste dag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Plien - WaarBenJij.nu Eerste dag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Plien - WaarBenJij.nu

Eerste dag

Door: Plien

Blijf op de hoogte en volg Plien

02 April 2007 | Suriname, Paramaribo

Hey schatjes,

dat hoor je hier op iedere straathoek. Gister kwamen we aan in suri met onze eerste tropische regenbui. Op het vliegveld stond een taxi te wachten die ons naar ons huis heeft gebracht.
Het huis waar we in zitten is echt wel leuk. We zijn al meteen uitgenodigd voor een feest donderdag en komend weekend mee te gaan naar het binnenland.
Klinkt dus allemaal erg leuk. Morgen de eerste stagedag ben erg benieuwd. Waarschijnlijk hebben we vrijdag vrij ivm goedevrijdag en als dat zo is gaan we komend weekend al meteen mee naar het binnenland.
Het is echt een cultuurshock hiero..,echt mensen zijn zo arm..maar goed. Het went vast wel net zoals de vogels en de honden die je 's avonds wakker houden. En ja ik heb al mijn eerste muggenbult op mijn vinger en die is nu lekker dik! Op naar de volgende.
Ik hou jullie op de hoogte..

Liefs Plien

• 02 April 2007 - 16:56

Ilse :

Hoi hoi Plien,

Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen.Klinkt alsof er al veel op het programma staat de komende week. Leuk hoor!!!
    Veel succes morgen op je eerste stagedag.

Liefs Ilse

• 02 April 2007 - 17:48

Zussie:

Hey schatje!!
    Wat een relaxt huis zeg! Echt prima dat je zo warm wordt ontvangen..maakt toch de regen weer goed ;). Ik ben trouwens snipverkouden, nies mn laptop echt onder om de minuut :(. Maar goed, heel veel succes morgen!
    Dikke kuzzzzzzzzz van je zus

• 02 April 2007 - 18:53

Corinda:

Dat is goed om te horen dat je goed bent aangekomen!!! Hoop echt dat je het naar je zin zult hebben en veel zult leren/zien. Ben benieuwd naar je volgende berichtje!! Hou je goed en vele groetjes xxxx Corinda

• 02 April 2007 - 19:47

Cyntia:

leuk dat je zo snel al een berichtje geplaatst hebt!Ik vind het wel leuk om een beetje op de hoogte te blijven. Heel veel succes met je stage en veel plezier verder in Suriname!

• 03 April 2007 - 05:43

Loes:

Hey Weenie!
    Tof om te horen hoe je ontvangen bent! Nogmaals, GENIET van alles! Veel succes op je stage! En houd ons op de hoogte!

Liefs Loes

• 03 April 2007 - 06:41

Mandy:

Plien! Thank God, ben je veilig en wel aangekomen. Het klinkt als een goede eerste dag en week. Hier in Nederland gaat alles zun gangetje.

Have fun en succes op je stage!

Liefs,

Man

• 03 April 2007 - 18:05

Mariekske:

ela,
    en al een hangmat gevonden??? ben erg nieuwsgierig hoe t daar is dus give me some photo's!
    heel veel seplier daaro!!!
    liefs mariekske

• 03 April 2007 - 19:04

Stijn:

Hé Plien,

goed om te horen dat je goed aangekomen bent.

Mooi programma voor de boeg zo te horen. Veel plezier en succes met al de activiteiten en houd ons goed op de hoogte!

groetjes Stijn

• 03 April 2007 - 20:04

Marjan:

Hey, fijn dat je goed aangekomen bent! Klinkt heel goed daar, ben jaloers.

Groetjes
    Marjan

• 03 April 2007 - 20:07

Papsel:

Ha scheet,
    Fijn dat je zo goed aan bent gekomen. Meteen een gratis lekkere douche en dan zo'n warme ontvangst geweldig toch.
    Heel veel groetjes en een knuffel ook van mama.

• 04 April 2007 - 12:49

Laura :

Hey meis!

Heerlijk om even helemaal weg van alles en iedereen in een totaal andere wereld te zijn! Mmmm lekker op je teenslippertjes rondlopen en genieten van alle kleuren, geuren, mensen en ja ook van die vogels en honden 's avonds. Op een dag mis je ze! Ben benieuwd naar je foto's! Hier in Breda lekker tentamenstress :)

Liefs!

• 09 April 2007 - 10:58

Ingrid En Marian:

We hebben lekker met je Pa en Ma en Berty ,n paasbrunch genuttigd. Nu zitten we achter de computer jouw mails te lezen en hierop te reageren. Ik kan me voorstellen dat het voor jou een cultuurshock is geweest en zo'n ander leven. We reageren vanuit de computer van Wilma omdat in ons kleine huisje op de Witte vennen het moeilijk is om mails te versturen. Zodra we in ons nieuwe huis wonen reageren wij nog uitgebreid op jouw ervaringen en cultuurshock. Liefs en een dikke kus van Ingrid en Marian