Eerste stagedag
Door: Plien
Blijf op de hoogte en volg Plien
04 April 2007 | Suriname, Paramaribo
De eerste twee stagedagen zitten er ook weer op. Best leuk we lopen nu een beetje mee met de mensen in het bedrijf.Vandaag zijn we mee geweest op veldbezoek dus bij de mensen thuis geweest die de subsidie krijgen voor het bouwen van een huis of het renoveren van een huis. Best wel heftig wat je qua huizen tegen komt. Van de buitenkant lijken ze nog wel ok, maar van binnen... pfff tjeej in Nederland zou je zo iets nog niet mogen laten staan voor je paarden bij wijze van.
Het feest van morgenavond gaat helaas niet door, aangezien we vrijdagochtend vroeg vertrekken voor ons tripje naar het binnenland. Ben echt super benieuwd..en volgens mij heb ik gister mijn eerste kolibri gezien. Vandaag een gekko of hoe je dat ook schrijft en afgelopen maandag al een uil. Ja je maakt hier nog wat mee.
Ik laat jullie nog wel weten hoe het in het binnenland was.
Liefs Plien
04 April 2007 - 18:08
Anne:
Hey hey!!
Blijkt maar weer dat we het in Nederland zo slecht nog niet hebben!
Heel veel plezier in het binnenland.. enne, je niet helemaal lek laten prikken door de mugjes he! ;)
Heel veel plezier en de groetjes aan Kim!
Liefs,
Anne -
04 April 2007 - 18:58
Paul:
Hey nichie!
Geoeg werk te doen dus voor jou daar. Plannen maken en genieten van het weer. *Zucht*, wat lijkt me dat zwaar.
Niet stiekem een paar maandjes langer weg blijven he :).
Heel veel plezier!
Groetjes, Fenja, Rick en Paul -
05 April 2007 - 05:34
Debbyinaussie:
Hey meissie, hoop dat je kunt wennen daar, geniet van alles om je heen. het is iets wat je maar 1 keer meemaakt!
xxx -
05 April 2007 - 07:52
Au3:
Hoi Paulien!!! Gelukkig zijn je eerste daagjes op je stage al bevallen... Veel succes nog op je stage en geniet ervan!!!
xxx au3 -
05 April 2007 - 08:54
Laura:
Heey
Zo zie je maar dat je al blij moet zijn met je kamer! ;)
Maar lekker dat je het naat je zin heb!
Geniet er lekker van!!!
liefs Laura -
05 April 2007 - 09:34
Zussie:
Hey zuske,
Ja die armoede zal wel even wennen zijn...jij hebt trouwens een luxe kamertje zeg, met zowaar een twee-persoonsbed! Heel veel plezer in het binnenland!
liefs (K) -
05 April 2007 - 11:18
Cyntia:
heej plientje,
fijn dat je eerste stagedagen leuk zijn geweest. nou ja, kan me voorstellen dat het soms wel heftig is...al die armoede enz...en dan ook nog het wennen aan een ander land erbij...pff...maar alle leuke beestjes enzo om je heen maken het vast de moeite waard! liefs uit limburg, cyntia -
05 April 2007 - 18:07
Mariekske:
Eej Plien,
Klinkt erg leuk, al die natuur en vogeltjes. Went snel neem ik aan, dus lang zul je er niet meer wakker van liggen. Heel veel seplier nog.
toedelidoki
liefs -
05 April 2007 - 21:41
Mam:
ha paulien,
je huidige optrekje lijkt me wel okay.
je krijgt er toch geen wroeging van als je het vergelijkt met wat je tijdens je stage ziet.
geniet van je tripje naar het binnenland.
liefs mam -
07 April 2007 - 20:58
Lis:
He lieve Plien,
Wat leuk om te horen dat de eerste indrukken allemaal overwegend positief zijn! (ik hoop dat je mijn sms voor je vertrok nog hebt gehad?) Het zal inderdaad wel shockerend zijn om te zien hoe anders de levensstandaard daar is.
Je huis ziet er wel fijn uit hoor en leuk dat je meteen al leuke dingen op het programma hebt staan!
Vermaak je!
Dikke kus
Lis -
08 April 2007 - 14:02
Laura (Breda):
Hey Plien!
Zooo wat ziet je slaapkamertje er chill uit! Ben benieuwd wat je allemaal mee gaat maken in het binnenland! Hier in Leiden lekker rustig aan.. van een uitgebreid paasontbijtje genoten en naar de kerk geweest.. tussendoor een beetje studeren. Lekker hollands bezig dus :D Have fun in the sun!
Liefs!